Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Toxie Radd 3D

Toxie Radd 3D

Toxie Radd 3D - Jocuri Impuscaturi

jocuri impuscaturi 3d jocuri 3d impuscaturi jocuri impuscaturi pc jocuri impuscaturi zombie jocuri zombi

5
Votat de 27 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Impuscaturi

Foloseste mouse-ul ca sa asezi tinta si click stanga ca sa tragi. Ca sa te misti dreapta/stanga apasa tastele A/D. Ca sa lovesti cu arma in lupta corp la corp apasa tasta SPACE. Colecteaza monedele pentru upgrade si pachetele cu sanatate pentru viata. Elimina creaturile din jurul tau. Se recomanda sa fie jucat in optiunea JOACA PE TOT ECRANUL. Esteciteste mai mult. posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Toxie Radd 3D din categoria jocuri Impuscaturi

Foloseste mouse-ul ca sa asezi tinta si click stanga ca sa tragi. Ca sa te misti dreapta/stanga apasa tastele A/D. Ca sa lovesti cu arma in lupta corp la corp apasa tasta SPACE. Colecteaza monedele pentru upgrade si pachetele cu sanatate pentru viata. Elimina creaturile din jurul tau. Se recomanda sa fie jucat in optiunea JOACA PE TOT ECRANUL. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Toxie Radd 3D

CE HA HA HA DACA ASTEPTI SA SE INMCARCE ESTE DE GROAZA

ha ha ha

1