Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Last Line of Defense

Last Line of Defense

Last Line of Defense - Jocuri Impuscaturi

jocuri cu impuscaturi pentru copii

5
Votat de 56 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Impuscaturi

Asezi tinta cu mouse-ul si tragi cu click stanga. Apasa tasta SPACE ca sa intri in magazie. Dai click pe fiecare categorie (WEAPONS, MODS, SUPERWEAPONS, BUNKER) ca sa poti cumpara arme, munitie, suport armat sau suport tehnic si logistic. Ca sa selectezi armele apasa tastele de la 1 la 4, ca sa selectezi tipul de munitie apasa tastele de la 5 la 8,citeste mai mult. ca sa selectezi SUPERWEPONS apasa tstele A,S sau D si pentru BUNKER DEFENSE apasa tastele W sau E. Ca sa eliberezi din echipamnet dai click din magazie pe iconita cu ce ai cumparat. Ca sa-i dobori repede trebuie sa tragi in cap.

Instructiuni despre Last Line of Defense din categoria jocuri Impuscaturi

Asezi tinta cu mouse-ul si tragi cu click stanga. Apasa tasta SPACE ca sa intri in magazie. Dai click pe fiecare categorie (WEAPONS, MODS, SUPERWEAPONS, BUNKER) ca sa poti cumpara arme, munitie, suport armat sau suport tehnic si logistic. Ca sa selectezi armele apasa tastele de la 1 la 4, ca sa selectezi tipul de munitie apasa tastele de la 5 la 8, ca sa selectezi SUPERWEPONS apasa tstele A,S sau D si pentru BUNKER DEFENSE apasa tastele W sau E. Ca sa eliberezi din echipamnet dai click din magazie pe iconita cu ce ai cumparat. Ca sa-i dobori repede trebuie sa tragi in cap.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Last Line of Defense

smecher joc mi-a placut

e destul de ok

joculetz horror? hm.. nu stiu e.e!! poate? poate nUU? ew cine stiee

ar trebui sa fie grozav

1