Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Tower Defence 2

Tower Defence 2

Tower Defence 2 - Jocuri Strategie & RPG

joc jocuri strategie gratis

5
Votat de 382 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

In acest joc vom folosi mouse-ul. Se da click pe pe turnul dorit si apoi click acolo unde doresti sa-l asezi cu conditia sa apara culoarea verde pe fundal. Iti poti face upgrade la fiecare turn sau il poti vinde dand click pe el. In joc exista cateva cladiri in care poti cumpara item-uri sau poti face upgrde-uri suplimentare la turnuri. Obiectivul citeste mai mult.tau este sa nu lasi creaturile sa treaca de teritoriul tau.

Instructiuni despre Tower Defence 2 din categoria jocuri Strategie & RPG

In acest joc vom folosi mouse-ul. Se da click pe pe turnul dorit si apoi click acolo unde doresti sa-l asezi cu conditia sa apara culoarea verde pe fundal. Iti poti face upgrade la fiecare turn sau il poti vinde dand click pe el. In joc exista cateva cladiri in care poti cumpara item-uri sau poti face upgrde-uri suplimentare la turnuri. Obiectivul tau este sa nu lasi creaturile sa treaca de teritoriul tau.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Tower Defence 2

449.594

fain joc va rog intrati pe pag mea ca vreau sa ma acomodez plz

559543 sooper

5 stele

824943

foarte usor 7.065.675....caut fanclub...cine vrea sa ma invite sa scrie pe pagina mea...

am facut 6.035.174destul de usor... mai greu este la aia care se multiplica..... 5 stele de la mine

1.439.985:)

Mie nu imi pasa ce scor am mie imi pasa doar distractia

naspa,3.000.098 Alexandra_sandra09 daca tu nu sti sa joci,asta nu insemna ca alti nu pot face multe puncte,tu esty mica si habar n-ai cum sa joci alti stiu sa se joca,spre exemplu eu am facut 3.000.098 si nu mint,si inca ceva,dupa ce ai spus ce ai spus o insemna ca esty geloasa si pricinoasa,noi pe acest site suntem buni uni cu altii!

1
2 3 4 5