Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Super Mario Defence

Super Mario Defence

Super Mario Defence - Jocuri Mario

jocuri cu super mario super mario jocuri jocuri tower defense jocuri tower defence jocuri aparare cu turnuri

5
Votat de 66 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Mario

In acest joc foloseste mouse-ul. Cu SAGETILE DREAPTA-STANGA te misti pe camp. Obiectivul tau este sa plantezi bariere-trambulina sau bombe-nor in calea lui Super Mario. Ca sa pui trambulina sau norul cu bombe dai click pe trambulina sau bomba prasutist tinand apasat pe butonul mouse-ului si le muti acolo unde crezi ca sunt eficiente. Le poti face uciteste mai mult.pgrade sau le poti vinde. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Super Mario Defence din categoria jocuri Mario

In acest joc foloseste mouse-ul. Cu SAGETILE DREAPTA-STANGA te misti pe camp. Obiectivul tau este sa plantezi bariere-trambulina sau bombe-nor in calea lui Super Mario. Ca sa pui trambulina sau norul cu bombe dai click pe trambulina sau bomba prasutist tinand apasat pe butonul mouse-ului si le muti acolo unde crezi ca sunt eficiente. Le poti face upgrade sau le poti vinde. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Super Mario Defence

NU inteleg jocul

cum mai fac shi eu rost de ckioitii k nu mai am?

cum se joaca?:)) vin in continuu ..

imi plac jocurile cu mario

dragutzel :)

nu inteleg nimica :))

imi place jocul asta dar recunosk ca am facuto si pentru clopotei

nu ii chiar fain>:p mie una nu prea imi palce dar niici sa joc nu stiu:)) mai exact pt clopo:)

i don`t now

nu inteleg

1
2 3 4