Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Last Town

Last Town

Last Town - Jocuri Strategie & RPG

jocuri zombi jocuri tower defense jocuri war jocuri aparare cu turnuri jocuri 2014

5
Votat de 19 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

Foloseste mouse-ul ca sa selectezi unitatea de lupta si apoi selecteaza patratul in care doresti sa o pozitionezi. Dupa fiecare batalie poti face upgrade la unitatile de lupta. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu neciteste mai mult. asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Last Town din categoria jocuri Strategie & RPG

Foloseste mouse-ul ca sa selectezi unitatea de lupta si apoi selecteaza patratul in care doresti sa o pozitionezi. Dupa fiecare batalie poti face upgrade la unitatile de lupta. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Last Town