Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Flower Guardian

Flower Guardian

Flower Guardian - Jocuri Strategie & RPG

jocuri tower defense jocuri cu lupte jocuri epic war jocuri war jocuri aparare cu turnuri

5
Votat de 10 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

Foloseste mouse-ul si dai click stanga pe harta acolo unde locul este liber. Harta este formata din patratele iar acolo unde portiunea este libera poti amplasa turele. Alege optiunea dorita cu conditia sa ai resurse. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directionciteste mai mult.eze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Flower Guardian din categoria jocuri Strategie & RPG

Foloseste mouse-ul si dai click stanga pe harta acolo unde locul este liber. Harta este formata din patratele iar acolo unde portiunea este libera poti amplasa turele. Alege optiunea dorita cu conditia sa ai resurse. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Flower Guardian