Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Divine Generals

Divine Generals

Divine Generals - Jocuri Strategie & RPG

jocuri strategie si rpg jocuri armata strategie jocuri tower defense jocuri aparare cu turnuri jocuri razboi

5
Votat de 179 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

In acest joc vom folosi mouse-ul. Jos ai iconite cu orasul (unde poti construi cladiri pentru armata sau pentru dezvoltare), periferia orasului (unde poti construi ogoare, mine sau depozite de lemn), harta unde poti sa vezi teritoriile cu resurse si pe inamici, apoi ai iconite mai mici unde gasesti generalii care trebuie sa-i angajezi, armata care citeste mai mult.trebuie sa o faci, apararea orasului unde poti face ugrade, cercetare, piata si productie.

Instructiuni despre Divine Generals din categoria jocuri Strategie & RPG

In acest joc vom folosi mouse-ul. Jos ai iconite cu orasul (unde poti construi cladiri pentru armata sau pentru dezvoltare), periferia orasului (unde poti construi ogoare, mine sau depozite de lemn), harta unde poti sa vezi teritoriile cu resurse si pe inamici, apoi ai iconite mai mici unde gasesti generalii care trebuie sa-i angajezi, armata care trebuie sa o faci, apararea orasului unde poti face ugrade, cercetare, piata si productie.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Divine Generals

super jocul

e destul de bun:)

era misto daca era multiplaryer

buna...cine joaca triburile pe lumea24? scrieti-mi un mesaj privat

Cum fac LVL????

daca ar fi dupa mine nota:8spre9

iil laudati degeaba

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nota 10!!

azi e ziua mea ps jocul asta e marfa

1
2