Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Clash Goblins

Clash Goblins

Clash Goblins - Jocuri Strategie & RPG

jocuri age of war jocuri tower defense jocuri warcraft jocuri epic war jocuri aparare cu turnuri

5
Votat de 14 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

Asezi tinta cu mouse-ul ca sa directionezi sagetile catre inamic. Ca sa trimiti soldati pe campul de lupta apasa tastele A S D F G atunci cand iconitele sunt active (ai energie mana) Dai click stanga pentru a folosi potiunile explozive. apasa tastele 1 2 3 pentru a folosi magia cand este activa. Castiga bani si apoi cumpara upgrade pentru a deveni citeste mai mult.mai puternic. Se recomanda sa fie jucat in optiunea TOT ECRANUL sau dai click dreapta mouse si apoi selecteaza ZOOM OUT sau SHOW ALL!

Instructiuni despre Clash Goblins din categoria jocuri Strategie & RPG

Asezi tinta cu mouse-ul ca sa directionezi sagetile catre inamic. Ca sa trimiti soldati pe campul de lupta apasa tastele A S D F G atunci cand iconitele sunt active (ai energie mana) Dai click stanga pentru a folosi potiunile explozive. apasa tastele 1 2 3 pentru a folosi magia cand este activa. Castiga bani si apoi cumpara upgrade pentru a deveni mai puternic. Se recomanda sa fie jucat in optiunea TOT ECRANUL sau dai click dreapta mouse si apoi selecteaza ZOOM OUT sau SHOW ALL!

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Clash Goblins