Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Asgard Attack

Asgard Attack

Asgard Attack - Jocuri Strategie & RPG

jocuri strategie jocuri de razboi strategie jocuri tower defense jocuri warcraft jocuri epic war

5
Votat de 19 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

Se joaca cu ajutorul mouse-ului selectand pe harta locul din care trebuie sa scoti trupe. Dupa selectare iti apare un meniu jos din care selectezi ce soldati vrei sa antrenezi. Ca sa manevrezi trupele, dai click stanga pe ele si apoi click dreapta unde vrei sa se deplaseze. Urmareste tutorialul si ia aminte la sfaturile primite de-a lungul jocului.citeste mai mult. In tmpul jocului poti face upgrade la soldati si poti folosi abilitati de vindecare sau atac. Dupa fiecare nivel nu uita sa faci upgrade la abilitati cu punctele (stele) de experienta.

Instructiuni despre Asgard Attack din categoria jocuri Strategie & RPG

Se joaca cu ajutorul mouse-ului selectand pe harta locul din care trebuie sa scoti trupe. Dupa selectare iti apare un meniu jos din care selectezi ce soldati vrei sa antrenezi. Ca sa manevrezi trupele, dai click stanga pe ele si apoi click dreapta unde vrei sa se deplaseze. Urmareste tutorialul si ia aminte la sfaturile primite de-a lungul jocului. In tmpul jocului poti face upgrade la soldati si poti folosi abilitati de vindecare sau atac. Dupa fiecare nivel nu uita sa faci upgrade la abilitati cu punctele (stele) de experienta.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Asgard Attack

Este tare, va sugerez sa il incercati, seamana cu kingdom rush

1