Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Super Mario Chicks 2

Super Mario Chicks 2

Super Mario Chicks 2 - Jocuri Mario

mario jocuri jocuri super mario flash jocuri cu mario 16 jocuri mario super

5
Votat de 477 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Mario

Super Mario Chicks 2 este un joc din categoria jocuri Mario. Printesa a fost rapita de diabolicul Ronald McDonald. Ajuta puisorii sa salveze printesa. Ai grija sa te feresti de hamburgeri.

Instructiuni despre Super Mario Chicks 2 din categoria jocuri Mario

Foloseste SAGETILE pentru a te deplasa, iar ca sa dobori inamicii sari in capul lor. Obiectivul tau este sa salvezi printesa rapita de banditi.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Super Mario Chicks 2

la mine merge

De ce nu ma lasa sa vad video-ul? Imi apare o iconita cu semnul de incarcare si nu ma lasa sa il vad, desi am asteptat vreo 3 minute sa se incarce.

ce trebuie sa faci la urma

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAA! ATI VAZUT NOUL JOC! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAMOR DE FERECIRE! VRETI SA JUCATI ACEST JOC EU VREAU S-AL JOC AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Dar filmu ala e horror:(((:OOO

Usooor:))

Mai intai am dat pe ,,kid friendly game'' si l-am terminat,apoi am spus sa incercsi start game, (si era cam 9,10 noaptea!).Am vazut filmuletul si am visat urat la noapte ca eram unul dintre puii aceia si venise randul meu sa mi se taie capul!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Dar bine ca mam trezit imediat.Era dimineata dar nu rasarise soarele,iar cand am deschis ochii era un pui urias fara cap in fata mea!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Apoi m-am trezit cu adevarat. Si de atunci ma joc doar pe kid friendly game :)

fain :)

E super, doar ca ma enerveaza la ultimul nivel cu Ronald X-( . Celelalte au fost simple pt mine.

L-am terminat,codul;PamvsMcCruelty

1
2 3 4 5