Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Super Mafia Land

Super Mafia Land

Super Mafia Land - Jocuri Mario

mario jocuri jocuri cu super mario jocuri mario noi jocuri cu super mario 63

5
Votat de 82 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Mario

Foloseste sagetile pentru a te deplasa iar daca tii apasat si pe tasta A te misti mai repede. Scoti legumele din pamant cu tasta A si apoi poti sa arunci in banditi cu ele. Ca sa elimini banditii de pe traseu te asezi deasupra lor si apesi tasta A pentru al ridica si apoi iar tasta A pentru a arunca cu banditul. Daca tii apasat pe sageata JOS mai mciteste mai mult.ult(trebuie sa inceapa sa clipeasca) poti face un salt mai mare. Colecteaza fructele de pe traseu pana ajungi la usa.

Instructiuni despre Super Mafia Land din categoria jocuri Mario

Foloseste sagetile pentru a te deplasa iar daca tii apasat si pe tasta A te misti mai repede. Scoti legumele din pamant cu tasta A si apoi poti sa arunci in banditi cu ele. Ca sa elimini banditii de pe traseu te asezi deasupra lor si apesi tasta A pentru al ridica si apoi iar tasta A pentru a arunca cu banditul. Daca tii apasat pe sageata JOS mai mult(trebuie sa inceapa sa clipeasca) poti face un salt mai mare. Colecteaza fructele de pe traseu pana ajungi la usa.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Super Mafia Land

imi place

nasol

nui deloc bun nu mint!

of of of

care ii mai bun ?

naspa

cu ce moartea prind oul?

sa-mi spuna si mi-e cineva cum naiba trec de monstru ala roz?

fain

bunicel

1
2 3