Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Mario Blaster

Mario Blaster

Mario Blaster - Jocuri Mario

jocuri super mario jocuri mario gratis jocuri mario forever jocuri super mario flash

5
Votat de 33 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Mario

Apasa pe SAGETILE SUS/JOS ca sa te misti cu Mario si SAGETILE STANGA/DREAPTA ca schimbi campul de tragere. Apasa tasta Z ca sa tragi. Ca sa colectezi munitia trebuie sa vii cu Mario pe banda de jos unde este munitia si sa lasi sa mearga banda cu gloante catre Mario. Ca sa colectezi viata trebuie sa vii cu Mario pe banda de sus unde sunt cutiile cu citeste mai mult.viata si sa lasi sa mearga banda spre Mario.In campul din dreapta ai inamicii pe care trebuie sa-i elimini iar in campul din stanga ai baloanele cu bonusuri powers pe care trebuie sa le spargi.

Instructiuni despre Mario Blaster din categoria jocuri Mario

Apasa pe SAGETILE SUS/JOS ca sa te misti cu Mario si SAGETILE STANGA/DREAPTA ca schimbi campul de tragere. Apasa tasta Z ca sa tragi. Ca sa colectezi munitia trebuie sa vii cu Mario pe banda de jos unde este munitia si sa lasi sa mearga banda cu gloante catre Mario. Ca sa colectezi viata trebuie sa vii cu Mario pe banda de sus unde sunt cutiile cu viata si sa lasi sa mearga banda spre Mario.In campul din dreapta ai inamicii pe care trebuie sa-i elimini iar in campul din stanga ai baloanele cu bonusuri powers pe care trebuie sa le spargi.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Mario Blaster

prostesc.

De acord cu Scorpion_197...

naspa

1