Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Aventurile lui Mario Noaptea

Aventurile lui Mario Noaptea

Aventurile lui Mario Noaptea - Jocuri Mario

jocuri cu mario jocuri mario flash jocuri super mario flash jocuri super mario bros

5
Votat de 230 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Mario

In jocul Aventurile lui Mario Noaptea te misti cu SAGETILE. Mergi la tutorial ca sa il parcurgi, numai asa poti incepe jocul. Faci salt peste creaturi ca sa le elimini. Obiectivul tau este sa gasesti dispozitivul care deblocheaza accesul catre steluta si implicit catre urmatorul nivel. Steluta se mai poate ascunde in caramizile pe care le spargi, aciteste mai mult.sa ca ai grija! Trebuie sa faci salt pe litera P ca sa deblochezi un mecanism care blocheaza steluta sau pe Mario.

Instructiuni despre Aventurile lui Mario Noaptea din categoria jocuri Mario

In jocul Aventurile lui Mario Noaptea te misti cu SAGETILE. Mergi la tutorial ca sa il parcurgi, numai asa poti incepe jocul. Faci salt peste creaturi ca sa le elimini. Obiectivul tau este sa gasesti dispozitivul care deblocheaza accesul catre steluta si implicit catre urmatorul nivel. Steluta se mai poate ascunde in caramizile pe care le spargi, asa ca ai grija! Trebuie sa faci salt pe litera P ca sa deblochezi un mecanism care blocheaza steluta sau pe Mario.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Aventurile lui Mario Noaptea

a 5 a fata

l-am terminat

ce e cu fata nu pricep cum a 8 fata..................

a 8-a fata

a 7 a fata

A 6-A FATA!

aCINCEA FATA

pai e am nashput

a patra fata

a treia fata

1
2