Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Zombie Tactics

Zombie Tactics

Zombie Tactics - Jocuri Strategie & RPG

jocuri strategie jocuri rpg si strategie jocuri rpg jocuri zombi jocuri 2014

5
Votat de 8 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

Foloseste mouse-ul si dai click pe formele hexagonale ca sa muti personajele sau dai click pe iconitele cu arme ca sa actionezi impotriva inamicului daca esti pe directia lui. Dupa fiecare batalie iti poti face upgrade la arme cu experienta obtinuta iar de bani poti cumpara echipament. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa continciteste mai mult.a link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Zombie Tactics din categoria jocuri Strategie & RPG

Foloseste mouse-ul si dai click pe formele hexagonale ca sa muti personajele sau dai click pe iconitele cu arme ca sa actionezi impotriva inamicului daca esti pe directia lui. Dupa fiecare batalie iti poti face upgrade la arme cu experienta obtinuta iar de bani poti cumpara echipament. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Zombie Tactics