Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Summon the Hero

Summon the Hero

Summon the Hero - Jocuri Strategie & RPG

jocuri strategie download jocuri strategie jocuri strategie si rpg jocuri de strategie militara pc jocuri epic war

5
Votat de 25 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

Foloseste mouse-ul in acest joc. Urmareste tutorialul! Trebuie sa dai click pe o parcela din teritoriu, tine apasat pe buton si misca de mouse in orice directie ca sa iti alegi unitatea de lupta pe care doresti sa o pozitionezi pe harta pentru a opri inamicii. Fiecare unitate poate fi upgradata sau are nevoie de energie (mana) casa poata ataca. Daiciteste mai mult. click pe unitate, tine apasat pe butonul de la mouse si misca in stanga ca sa ii dai energie eliberand butonul. Ca sa faci upgrade misca in sus si elibereaza butonul. Ai energie daca vei colecta sufletele inamicilor. Dupa fiecare lupta poti sa faci upgrade din castel la fiecare unitate folosind meniul.

Instructiuni despre Summon the Hero din categoria jocuri Strategie & RPG

Foloseste mouse-ul in acest joc. Urmareste tutorialul! Trebuie sa dai click pe o parcela din teritoriu, tine apasat pe buton si misca de mouse in orice directie ca sa iti alegi unitatea de lupta pe care doresti sa o pozitionezi pe harta pentru a opri inamicii. Fiecare unitate poate fi upgradata sau are nevoie de energie (mana) casa poata ataca. Dai click pe unitate, tine apasat pe butonul de la mouse si misca in stanga ca sa ii dai energie eliberand butonul. Ca sa faci upgrade misca in sus si elibereaza butonul. Ai energie daca vei colecta sufletele inamicilor. Dupa fiecare lupta poti sa faci upgrade din castel la fiecare unitate folosind meniul.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Summon the Hero

va spun eu, este tare pentru cine iubeste strategia

NU STIU CE SA SPUN

1