Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Fruit Defense 4

Fruit Defense 4

Fruit Defense 4 - Jocuri Strategie & RPG

jocuri strategie jocuri animale jocuri aparare cu turnuri jocuri 2015 jocuri cu melci

5
Votat de 8 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

Selecteaza din bara de sus arma si apoi dai click pe inamici ca sa-i anihilezi. Dupa fiecare nivel cumpara upgrade. Poti cumpara obiecte sau fructe care sa apere gradina. Urmareste tutorialul. Selectezi arma cu tastele de la 1 la 9 sau cu mouse-ul selectezi iconitele din bara de sus. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina citeste mai mult.link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Fruit Defense 4 din categoria jocuri Strategie & RPG

Selecteaza din bara de sus arma si apoi dai click pe inamici ca sa-i anihilezi. Dupa fiecare nivel cumpara upgrade. Poti cumpara obiecte sau fructe care sa apere gradina. Urmareste tutorialul. Selectezi arma cu tastele de la 1 la 9 sau cu mouse-ul selectezi iconitele din bara de sus. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Fruit Defense 4