Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Farmer vs Zombies

Farmer vs Zombies

Farmer vs Zombies - Jocuri Strategie & RPG

jocuri ferma frenzy iarna jocuri strategie jocuri de strategie cu ferme jocuri farm

5
Votat de 135 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

In acest joc vom folosi mouse-ul. Dai click pe iconitele din sectiuni pentru a activa facilitatile: prima sectiune este cu cladiri (BUILDING), a doua sectiune este cu unitati (UNIT) si a treia sectiune este cu armuri si populatie (UPGRADE). Obiectivul tau este sa elimini armatele de zombii care ataca baza. Cu resursele care le ai deblochezi cladiriciteste mai mult.le care activeaza unitatile de lupta. Nu uita sa dai click pe iconita atunci cand devine activa (ai resurse/activa).

Instructiuni despre Farmer vs Zombies din categoria jocuri Strategie & RPG

In acest joc vom folosi mouse-ul. Dai click pe iconitele din sectiuni pentru a activa facilitatile: prima sectiune este cu cladiri (BUILDING), a doua sectiune este cu unitati (UNIT) si a treia sectiune este cu armuri si populatie (UPGRADE). Obiectivul tau este sa elimini armatele de zombii care ataca baza. Cu resursele care le ai deblochezi cladirile care activeaza unitatile de lupta. Nu uita sa dai click pe iconita atunci cand devine activa (ai resurse/activa).

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Farmer vs Zombies

fain

mi se pare dragutz , dar am murit la clown

naspa pute,stinki mai bune la bunica-mea

super jocu lam terminat

am ajuns la nivelul 5 :)

Bun 4 stele

plictisitor si nashpa

am murit la clowni!.......deci e cam greu.

eeeeeeeeeeeeeeeeeeee am castigat

Nuse incarca nu stiu ca are.

1
2 3 4