Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Cursed Treasure 2

Cursed Treasure 2

Cursed Treasure 2 - Jocuri Strategie & RPG

jocuri strategie top jocuri strategie jocuri age of war

5
Votat de 62 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

In acest joc vom folosi mouse-ul. Construieste turnuri de aparare, aseaza-le strategic ca sa fie eficiente si elimina hotii care vin sa fure pietrele pretioase. Ca sa faci turele dai click pe turela si apoi click acolo unde se aprinde intermitent un patratel. Nu uita sa faci la fiecare turela upgrade. Taie din padure pentru a instala turnuri cu magciteste mai mult.ia CUT OUT de la orci (trebuie sa o activezi cu punctele de experienta). Nu uita sa folosesti magiile (FRENZY sau METEOR) cu conditia sa ai energie (MANA).

Instructiuni despre Cursed Treasure 2 din categoria jocuri Strategie & RPG

In acest joc vom folosi mouse-ul. Construieste turnuri de aparare, aseaza-le strategic ca sa fie eficiente si elimina hotii care vin sa fure pietrele pretioase. Ca sa faci turele dai click pe turela si apoi click acolo unde se aprinde intermitent un patratel. Nu uita sa faci la fiecare turela upgrade. Taie din padure pentru a instala turnuri cu magia CUT OUT de la orci (trebuie sa o activezi cu punctele de experienta). Nu uita sa folosesti magiile (FRENZY sau METEOR) cu conditia sa ai energie (MANA).

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Cursed Treasure 2

Jocul copilariei

da

1