Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Big Tree Defense 2

Big Tree Defense 2

Big Tree Defense 2 - Jocuri Strategie & RPG

jocuri actiune strategie jocuri strategie top jocuri strategie

5
Votat de 12 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

Se joaca cu ajutorul mouse-ului pentru a creste pomul. Dai click stanga in partea de sus a copacului pentru a creste tulpina. Dai click pe punctele rosii de pe trunchi, tine apasat pe butonul de la mouse si trage in stanga sau in dreapta pentru a dezvolta o ramura. Poti creste frunze care sa produca apa pentru a crea turele care sa distruga insecteciteste mai mult.le mutant. Aceste turele de fapt sunt fructe care atunci cand sunt coapte trebuie culese. Cu ajutorul fructelor poti face upgrade. Cu ajutorul apei construiesti turele. Urmareste tutorialul pentru a invata sa joci.

Instructiuni despre Big Tree Defense 2 din categoria jocuri Strategie & RPG

Se joaca cu ajutorul mouse-ului pentru a creste pomul. Dai click stanga in partea de sus a copacului pentru a creste tulpina. Dai click pe punctele rosii de pe trunchi, tine apasat pe butonul de la mouse si trage in stanga sau in dreapta pentru a dezvolta o ramura. Poti creste frunze care sa produca apa pentru a crea turele care sa distruga insectele mutant. Aceste turele de fapt sunt fructe care atunci cand sunt coapte trebuie culese. Cu ajutorul fructelor poti face upgrade. Cu ajutorul apei construiesti turele. Urmareste tutorialul pentru a invata sa joci.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Big Tree Defense 2

normal

1