Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Lucky Clover

Lucky Clover

Lucky Clover - Jocuri Pentru Copii

jocuri cu masini pentru copii jocuri online pentru copii jocuri gratuite pentru copii

5
Votat de 207 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Pentru Copii

Lucky Clover este un joc din categoria jocuri Pentru Copii. Nu-i asa ca-ti doresti sa fi cel mai norocos? Dar nu-i usor, trebuie sa muncesti pentru asta, gaseste trifoiul cu patru foi.

Instructiuni despre Lucky Clover din categoria jocuri Pentru Copii

Trebuie sa gasesti trifoul cu patru foi, defapt sunt mai multe, sunt sapte. Cu mouse-ul cauti printre ele si cand crezi ca l-ai gasi il culegi prin click stanga. Daca culegi mai multe si nici una nu are patru foi, pierzi. Incearca sa le gasesti cat mai repede pentru a avea un punctaj mai mare.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Lucky Clover

4254.....5

foarte greu!!!!%%-

Atentionare pentru toti fanii Eminem si nu numai:daca cumva primiti un e-mail cu titlul "Eminem a murit",SUB NICI O FORMA NU-L DESCHIDETI!!!Acesta contine un virus letal calculatorului vostru(va sterge toate informatiile din calculator in mai putin de 5 minute).Daca veti urmari aceste sfaturi si veti trimite si la prieteni sau rude acest mesaj,atunci atat dumneavoastra,cat si cei la care ati trimis mesajul veti fi mai linistiti.Succes!

tttaareeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3911 am gasit 5

55 in 2 minute:) skor(25666)

acum i-am gasit pe toti in 3 minute :D(scor 5711)

4274 am gasit 5

Yuk urat JOC!URAT!URAT!

Iupi am gasit 5 .Dragut joc

1
2 3 4 5