Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Baby Zoo Hospital

Baby Zoo Hospital

Baby Zoo Hospital - Jocuri Pentru Copii

jocuri pentru copii gratis jocuri online pentru copii jocuri inteligente pentru copii

5
Votat de 9 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Pentru Copii

In acest joc vom folosi mouse-ul. Urmareste tutorialul (instructiuni). Iei animalutele le asezi pe pat si apoi daca unul vrea ceva il treci pe perna si apoi ii dai ce doreste. Dai click pe animalut, tine apasat pe butonul mouse-ului pentru a fi mutat pe patut si apoi elibereaza butonul mouse-ului. Exemplu: Ca sa ii dai lapte trebuie sa muti animaluciteste mai mult.tul pe perna unde se afla laptele si apoi sa iei laptele sa i-l dai animalutului.

Instructiuni despre Baby Zoo Hospital din categoria jocuri Pentru Copii

In acest joc vom folosi mouse-ul. Urmareste tutorialul (instructiuni). Iei animalutele le asezi pe pat si apoi daca unul vrea ceva il treci pe perna si apoi ii dai ce doreste. Dai click pe animalut, tine apasat pe butonul mouse-ului pentru a fi mutat pe patut si apoi elibereaza butonul mouse-ului. Exemplu: Ca sa ii dai lapte trebuie sa muti animalutul pe perna unde se afla laptele si apoi sa iei laptele sa i-l dai animalutului.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Baby Zoo Hospital

Urat....

naspa

Cam plictisitor...

Mie una imi place:)L-am terminat cu 9775:)

sincera sa fiu nu-mi prea place..2 steluțe

3

nashpa

prima

1