Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Stuntman Dude

Stuntman Dude

Stuntman Dude - Jocuri Cu Motociclete

jocuri motociclete jocuri motociclete si atv jocuri motociclete online jocuri masini motociclete

5
Votat de 21 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Cu Motociclete

Foloseste SAGETILE ca sa manevrezi motocicleta: sageata SUS pentru acceleratie, sageata JOS pentru inapoi, sageata STANGA pentru a te lasa pe spate, sageata DREAPTA pentru a te lasa pe fata. Cu tastele Z, X, C, V, B, N faci acrobatii (daca le-ai activat cu banii castigati). Obiectivul tau este sa treci peste obstacole iar ca sa aterizezi cu bine trciteste mai mult.ebuie sa ajungi pe rampa. Trebuie sa faci acobatii ca sa castigi mai multi bani.

Instructiuni despre Stuntman Dude din categoria jocuri Cu Motociclete

Foloseste SAGETILE ca sa manevrezi motocicleta: sageata SUS pentru acceleratie, sageata JOS pentru inapoi, sageata STANGA pentru a te lasa pe spate, sageata DREAPTA pentru a te lasa pe fata. Cu tastele Z, X, C, V, B, N faci acrobatii (daca le-ai activat cu banii castigati). Obiectivul tau este sa treci peste obstacole iar ca sa aterizezi cu bine trebuie sa ajungi pe rampa. Trebuie sa faci acobatii ca sa castigi mai multi bani.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Stuntman Dude

naspa

un sfat bun si de folos da-i foc ca nu-i calumea macar ne faci un serviciu

e naspa ca eu bag viteza sar si duopaia cad drept si perd

ce ce re sa faci la lvl9???

primul care zice primul

ii ok ...

1