Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Makeover Salon Game

Makeover Salon Game

Makeover Salon Game - Jocuri Make Up

jocuri barbie machiaj jocuri cu barbie la cosmetica jocuri make up artist

5
Votat de 95 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Make Up

Foloseste mouse-ul in acest joc. Obiectivul tau este sa ingrijesti fiecare client care intra in salonul de infrumusetare. Tine apasat pe butonul muse-ului ca sa iei clientul si sa-l asezi pe scaun. Dai click pe sprancene ca sa le stilizezi sa tine apasat pe butonul mouse-ului si misca-l pe toata suprafata fetei ca sa cureti tenul. Citeste mesajul cciteste mai mult.a sa stii cum se procedeaza. Trebuie sa ai notiuni elementare de limba engleza ca sa intelegi ce ai de facut.

Instructiuni despre Makeover Salon Game din categoria jocuri Make Up

Foloseste mouse-ul in acest joc. Obiectivul tau este sa ingrijesti fiecare client care intra in salonul de infrumusetare. Tine apasat pe butonul muse-ului ca sa iei clientul si sa-l asezi pe scaun. Dai click pe sprancene ca sa le stilizezi sa tine apasat pe butonul mouse-ului si misca-l pe toata suprafata fetei ca sa cureti tenul. Citeste mesajul ca sa stii cum se procedeaza. Trebuie sa ai notiuni elementare de limba engleza ca sa intelegi ce ai de facut.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Makeover Salon Game

nu prea mi-a placut...

care e c.m.mare nr.de un infinit de cifre?

nasol

nas*a 16c

este tare tare naspa si nasol

vor sa arate ca au postat... LOL

dragutzel joc...

de unde a pornit chestia cu primul al oilea ce sens au?

2

1

1