Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Frizzle Fraz

Frizzle Fraz

Frizzle Fraz - Jocuri Indemanare

jocuri bile colorate jocuri cu bile saltarete jocuri cu bile care sar jocuri frizzle fraz jocuri red ball

5
Votat de 6336 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Indemanare

Foloseste SAGETILEe pentru a te deplasa. Culege cheitele si pe micutii prieteni pentru a trece la urmatorul nivel. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le inciteste mai mult.tampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Frizzle Fraz din categoria jocuri Indemanare

Foloseste SAGETILEe pentru a te deplasa. Culege cheitele si pe micutii prieteni pentru a trece la urmatorul nivel. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Frizzle Fraz

Cel mai frumos joc ever!!!

simplu si distractiv!

e usor jocul...dar e foarte fain

PRIMUL LA FAVORITE!!:x imediat ce invat cum pun un joc la favorite:))

PRIMUL LA FAVORITE!!:x

CE FRUMOS ESTE JOCULL:D>

e vechi jocu' dar tot e cel mai tare! :)

buna! poate va intrebati de ce sunt aici. ei bine,hai sa trecem la subiect.paai,veti primi o invitatie speciala catre grupul ...Nu.Plictiseala... astfel de invitatie nu se refuza! admin: didicasirena

Fi-ra-r sa fie ! La lvl 9 , cum poti sa pierzi la un lvl atat de usor?

jocul asta e muulltt mai tare decat 2 si 3,l-am bagat la favorite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

1
2 3 4 5