Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Spare No Evil

Spare No Evil

Spare No Evil - Jocuri Iarna

jocuri impuscaturi pc jocuri actiune impuscaturi jocuri actiune aventura jocuri actiune gratis jocuri tari de actiune

5
Votat de 170 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Iarna

Foloseste tastele WASD pentru a te deplasa, butonul stanga al mouse-ului pentru a trage, tasta Q pentru a arunca cu bulgari, tasta E pentru a lovi cu piciorul, tasta SPACE pentru a aluneca, tastele 1, 2, 3 pentru a schimba armele, tasta R pentru grenada. Elimina creaturile care te ataca. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contciteste mai mult.ina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Spare No Evil din categoria jocuri Iarna

Foloseste tastele WASD pentru a te deplasa, butonul stanga al mouse-ului pentru a trage, tasta Q pentru a arunca cu bulgari, tasta E pentru a lovi cu piciorul, tasta SPACE pentru a aluneca, tastele 1, 2, 3 pentru a schimba armele, tasta R pentru grenada. Elimina creaturile care te ataca. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Spare No Evil

TARE JOCUL. LA primu sef, lovitil cu pusca de la departare, nu va apropiati de el, si cel mai bine folositi shatganul ,fiindca da cel mai multe daune. La al 2 ori stati intr-un colt si il loviti cu picorul cand se apropie ori il loviti cu shatganul. La al 3 cand apar oglinzile lovitile cu pistolul ,de preferat cu cel verde fiindca aveti mai multe gloante.la al 4 loviti cu shatganul si cu grenada ca sa-l omorati mai repede .Oricum spor la joc

................asa si asa . Oricum la primu bos dai in el pana il distrugi, la al doilea te pui intr-un colt si il lovesti cand e aproape de tine si la al treilea il lovesti cand e in coconul pe care si-l face dupa ce se teleporteaza. La lv 4 n-am ajuns ca mi-a disparut pur si simplu caracterul din joc, si toti monstrii s-au strans intr-un loc........................... In orice caz spor la joc!!

mie imi plake povestea de la inceput

Nu ma prea incanta acest joc. Mi se pare greu, iar pe mine, personal, nu ma atrage cu nimic.

naspa rau

NASPA RAU DE TOT

cum trec de bossu de la lvl 3?

Naspa rau de tot ca tot apar oemeni de zapada naspa rau de tot

joc de baieti!!!!iac!!!!!

Naspa.

1
2 3 4 5