Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Hitstick Rebirth

Hitstick Rebirth

Hitstick Rebirth - Jocuri Impuscaturi

jocuri impuscaturi pc jocuri misiuni impuscaturi jocuri sift heads jocuri arme jocuri shooter

5
Votat de 25 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Impuscaturi

Nerecomandat copiilor sub 12 ani. Jocul contine scene de violenta. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site, iar anumite actiuni din timpul jocului (dai clic pe un link) sa te directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc. Nu putem garanciteste mai mult.ta ca situl respectiv este sigur. Asezi tinta cu mouse-ul si tragi cu click stanga. Ca sa te deplasezi dai click pe sagetile de culoare rosie din marginea ecranului. Cu tasta SPACE selectezi arma.Inainte de a da START MISSION selecteaza arma si munitia.

Instructiuni despre Hitstick Rebirth din categoria jocuri Impuscaturi

Nerecomandat copiilor sub 12 ani. Jocul contine scene de violenta. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site, iar anumite actiuni din timpul jocului (dai clic pe un link) sa te directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc. Nu putem garanta ca situl respectiv este sigur. Asezi tinta cu mouse-ul si tragi cu click stanga. Ca sa te deplasezi dai click pe sagetile de culoare rosie din marginea ecranului. Cu tasta SPACE selectezi arma.Inainte de a da START MISSION selecteaza arma si munitia.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Hitstick Rebirth