Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Central Alien Agency

Central Alien Agency

Central Alien Agency - Jocuri Impuscaturi

jocuri impuscaturi pc jocuri actiune impuscaturi jocuri cu monstri jocuri cu extraterestri jocuri aliens

5
Votat de 7 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Impuscaturi

Asezi tinta cu mouse-ul si tragi cu click stanga. Te deplasezi cu SAGETILE sau tastele A W D, repari nava cu SAGEATA JOS sau tasta S. Dupa fiecare atac pe care il respingi poti face upgrade la arma si abilitati. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site, iar anumite actiuni din timpul jocului (dai clic pe un link) sa te directioneze pe altciteste mai mult. site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc. Nu putem garanta ca situl respectiv este sigur.

Instructiuni despre Central Alien Agency din categoria jocuri Impuscaturi

Asezi tinta cu mouse-ul si tragi cu click stanga. Te deplasezi cu SAGETILE sau tastele A W D, repari nava cu SAGEATA JOS sau tasta S. Dupa fiecare atac pe care il respingi poti face upgrade la arma si abilitati. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site, iar anumite actiuni din timpul jocului (dai clic pe un link) sa te directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc. Nu putem garanta ca situl respectiv este sigur.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Central Alien Agency