Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Angry Bird Shot

Angry Bird Shot

Angry Bird Shot - Jocuri Impuscaturi

jocuri cu impuscaturi tari jocuri cu impuscaturi 2012 jocuri impuscaturi pc jocuri cu impuscaturi gaini

5
Votat de 225 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Impuscaturi

In jocul Angry Bird Shot asezam tinta cu mouse-ul si tragem cu click stanga. Misiunea ta este sa tragi in pasari, bonusuri cu ceas, dar sa eviti bombele. Ai doua optiuni: TIME MODE (impusca cat mai multe pasari pana nu expira timpul) sau LIFE MODE (nu rata nicio pasare pentru ca pierzi vieti). Scoate cel mai bun scor! Este posibil ca jocul sa se inciteste mai mult.carce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Angry Bird Shot din categoria jocuri Impuscaturi

In jocul Angry Bird Shot asezam tinta cu mouse-ul si tragem cu click stanga. Misiunea ta este sa tragi in pasari, bonusuri cu ceas, dar sa eviti bombele. Ai doua optiuni: TIME MODE (impusca cat mai multe pasari pana nu expira timpul) sau LIFE MODE (nu rata nicio pasare pentru ca pierzi vieti). Scoate cel mai bun scor! Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Angry Bird Shot

103400 la time mod

Asa si asa

63400

61700

fain

99990 pe time mode....ehh :D

119400 pe time mode

i-au dat vitaminee. :D:]];]]

Mie imi place jocu' .... E reusit

TARE 110000

1
2 3