Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Real Pool

Real Pool

Real Pool - Jocuri Biliard

jocuri biliard online jocuri gratis biliard jocuri cu biliard in 2 jocuri biliard pool

5
Votat de 70 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Biliard

In acest joc vom folosi mouse-ul ca sa asezam directia. Ca sa lovesti bila cu tacul dai click pe tac, tine apasat pe buton si misca de mouse pentru a regla directia, apoi dai click pe bara rosie de putere din dreapta mesei de biliard pentru intensitatea loviturii. Sunt doua feluri de bile (dungate si pline) dupa ce bagi o bila esti obligat sa joci citeste mai mult.cu acel fel. Ca sa castigi trebuie sa bagi bila neagra dar nu inainte de a termina restul tau de bile.

Instructiuni despre Real Pool din categoria jocuri Biliard

In acest joc vom folosi mouse-ul ca sa asezam directia. Ca sa lovesti bila cu tacul dai click pe tac, tine apasat pe buton si misca de mouse pentru a regla directia, apoi dai click pe bara rosie de putere din dreapta mesei de biliard pentru intensitatea loviturii. Sunt doua feluri de bile (dungate si pline) dupa ce bagi o bila esti obligat sa joci cu acel fel. Ca sa castigi trebuie sa bagi bila neagra dar nu inainte de a termina restul tau de bile.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Real Pool

nu imi place

nu imi place >:(

nashpa rau

Nam dat nicio din aia din alea... nu inteleg jocu!

Imi place joku mult

naspa 0- dar e prea mult

4

3

2

1

1