Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Biliard 9 Ball

Biliard 9 Ball

Biliard 9 Ball - Jocuri Biliard

jocuri biliard online jocuri biliard in doi jocuri gratis biliard jocuri snooker biliard jocuri indemanare cu bile

5
Votat de 1116 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Biliard

Se joaca cu ajutorul mouse-ului, unghiul il reglezi miscand de el iar daca vrei sa lovesti trebuie sa tii apasat pe butonul din stanga. Pentru loviturile cu efect, in stanga jos, ai o bila cu o tinta pe ea care reperezinta locul in care loveste tacul, misca tinta cu ajutorul mouse-ului. Regula jocului este sa lovesti in bila indicata, daca o trimiciteste mai mult.ti la buzunar primesti 100 de punte, daca lovesti altceva punctajul scade cu 25.

Instructiuni despre Biliard 9 Ball din categoria jocuri Biliard

Se joaca cu ajutorul mouse-ului, unghiul il reglezi miscand de el iar daca vrei sa lovesti trebuie sa tii apasat pe butonul din stanga. Pentru loviturile cu efect, in stanga jos, ai o bila cu o tinta pe ea care reperezinta locul in care loveste tacul, misca tinta cu ajutorul mouse-ului. Regula jocului este sa lovesti in bila indicata, daca o trimiti la buzunar primesti 100 de punte, daca lovesti altceva punctajul scade cu 25.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Biliard 9 Ball

i don't lov this game

nu place!

este prea usor

eee...cam aiurea

e belea an trei min le-am bagath de 3 ori :)):))=))=))

:|

najpa jjoc e prea ujor:(

fain

aiurea =))

iac

1
2 3