Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Julia Makeover

Julia Makeover

Julia Makeover - Jocuri Make Up

jocuri barbie make up si dress up jocuri dress up gratis jocuri makeover si dress up

5
Votat de 499 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Make Up

Julia Makeover este un joc din categoria jocuri Make Up. Julia vrea sa arate cat mai bine asa ca merge sa-si schimbe look-ul la salonul de coafura. Ajut-o sa se simta rasfatata zilei.

Instructiuni despre Julia Makeover din categoria jocuri Make Up

Foloseste mouse-ul si da click pe obiectele necesare pentru spalat, tuns si aranjat parul.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Julia Makeover

incercati asa:Taiati bretonul de 3 ori iar primele 4 suvite de tot,toate suvitele sa fie cu bicudiul rosu,tot parul maro si puneti funditele rosii.Ce parere aveti?

Nu taiati parul deloc,faceti bretonul cu placa si restul cu bigudiul rosu,lasati parul brunet si puneti coronita galbena.Sper sa va placa!

Nu taiati deloc parul faceti bretonul cu placa si suvitele cu bigudiul albastru. vopsiti parul cu maro si faceti bretonul cu portocaliu. pune-i funditele rosii.

Incercati asa: taiat de 4 ori bretonul (taiati-l de tot) , taiati una din suvitele din fata ( care vreti voi ) de tot (de 4 ori) , apoi suvita din fata care nu ati taiat-o o faceti cu bigudiul rosu iar restul suvitelor ramase le faceti cu placa. cele 4 suvite din spate facute cu placa le faceti maro iar restul portocaliu . pune-tii fluturasul in par (cel portocaliu si gata)

incercati asa:taia'ti bretonul de 2 ori iar primele suvetze la fel.Scurt taiati parul din spate si suvitele ramase....culoarea maro si sapca roz...daca incercati iese tunsoarea BOB [cum sunt tunsaa eu...] incercati!

NU TAIATI PAUL DELOK BRETONUL IL FACETI CU PLACA RESTUL CU BIGUDIUL ROSU TOR PARUL MOV SI PALARIA AIA ROZ CU TRANDAFIRI

Incercati asa:taiati bretonul de 2 ori,suvitele din stanga si di dreapta taiatile de 3 ori,faceti tot parul cu placa verde,vopsiti parul albastru si puneti fundele voala sper ca va placut

taiati bretonul de 2 ori,suvitele din stanga si dreapta de 3 ori,si restul parului lasati.dati cu peria albastra suvitele din stanga si dreapta si restul parului dati cu placa.Suvitele din stanga si dreapta cu ganben si restul cu maro,apoi puneti coronita.Sa imi spuneti parerea voastra.

incercati asa:taiati odata prima suvita.Taiati bretonul de 2 ori.Faceti cu bigidiul rosu tot parul inafara de breton.Cu placa verde dati pe la breton.Tot parul blond.Dupa aia sapca roz(primul accesoriu din lista....).Sper sa va placa!

taiatii bretonul de tot .datii cu placa.apoi vopsitii parul rosu ....sper sa va placa

1
2 3 4 5