Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Yan Loong Legend 2

Yan Loong Legend 2

Yan Loong Legend 2 - Jocuri Strategie & RPG

jocuri cu rpg top jocuri rpg cele mai tari jocuri rpg jocuri cu lupte jocuri batai

5
Votat de 28 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

Te deplasezi cu tastele A, W, S, D, faci salt cu tasta K, ataci cu tasta J sau folosesti magia cu SAGEATA SUS+J cu conditia sa ai energie, ai acces la inventarul cu abilitati cu tasta I. Ca sa ridici un obiect apasa tasta S. Cartile care le colectezi iti dau posibilitatea sa efectuezi lovituri speciale (vezi ce taste trebuie sa apesi ca sa executi citeste mai mult.lovitura speciala). Ca sa te echipezi cu o abilitate din inventar te misti in meniu cu tastele A, W, S, D si selectezi abilitatea cu tasta J. Obiectivul tau este sa elimini inamicii. Pentru PLAYER 2: SAGETILE - te misti, NUM 1 - atac, NUM 2 - salt, NUN 5 - ai acces la inventar.

Instructiuni despre Yan Loong Legend 2 din categoria jocuri Strategie & RPG

Te deplasezi cu tastele A, W, S, D, faci salt cu tasta K, ataci cu tasta J sau folosesti magia cu SAGEATA SUS+J cu conditia sa ai energie, ai acces la inventarul cu abilitati cu tasta I. Ca sa ridici un obiect apasa tasta S. Cartile care le colectezi iti dau posibilitatea sa efectuezi lovituri speciale (vezi ce taste trebuie sa apesi ca sa executi lovitura speciala). Ca sa te echipezi cu o abilitate din inventar te misti in meniu cu tastele A, W, S, D si selectezi abilitatea cu tasta J. Obiectivul tau este sa elimini inamicii. Pentru PLAYER 2: SAGETILE - te misti, NUM 1 - atac, NUM 2 - salt, NUN 5 - ai acces la inventar.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Yan Loong Legend 2

urat

e mai tare decat primul

destul de tare

frumos

nice

care ma ajuta si pe mine cu ceva pl

primul

1