Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Vulpin Adventure

Vulpin Adventure

Vulpin Adventure - Jocuri Strategie & RPG

jocuri rpg jocuri cu rpg top jocuri rpg

5
Votat de 73 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

Foloseste mouse-ul in acest joc. Ca sa te deplasezi cu Vulpin misca-te cu mouse-ul pe drum. In joc ai diferite iconite ITEMS (sunt obiecte care il fac pe animalut mai puternic) STATS ( daca ai puncte de experienta ii facui upgrade) EXPLORE (ca sa alegi unde vrei sa mergi). Dai click pe fiecare iconita ca sa faci upgarde la animalut. Atunci cand aniciteste mai mult.malutul este atacat ai cateva optiuni (atac, aparare sau meditatie), dar pe parcurs animalutul va invata sa atace si cu alte arme magice.

Instructiuni despre Vulpin Adventure din categoria jocuri Strategie & RPG

Foloseste mouse-ul in acest joc. Ca sa te deplasezi cu Vulpin misca-te cu mouse-ul pe drum. In joc ai diferite iconite ITEMS (sunt obiecte care il fac pe animalut mai puternic) STATS ( daca ai puncte de experienta ii facui upgrade) EXPLORE (ca sa alegi unde vrei sa mergi). Dai click pe fiecare iconita ca sa faci upgarde la animalut. Atunci cand animalutul este atacat ai cateva optiuni (atac, aparare sau meditatie), dar pe parcurs animalutul va invata sa atace si cu alte arme magice.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Vulpin Adventure

Ce faci dupa ce ai trecut de Final Boss ?? Va rog !Nu stiu ce sa fac dupa asta !

dar si fain

usor

super tare jocu

naspa

cn are cont pe desenatori?:)

e misto

e asa sasa

Plictisitor

2 imi pare rau ma plictisesc

1
2