Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Murloc 2 Camp Gizbo

Murloc 2 Camp Gizbo

Murloc 2 Camp Gizbo - Jocuri Strategie & RPG

jocuri rpg top 10 jocuri rpg cele mai tari jocuri rpg jocuri cu monstri jocuri warcraft

5
Votat de 172 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

Folosesti mouse-ul, te deplasezi cu SAGETILE sau tastele A/D si interactionezi cu celelalte creaturi cu tasta SPACE. Indeplinesti diferite misiuni iar pe parcurs iti faci experienta si te upgradezi cu armuri si arme. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directionciteste mai mult.eze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Murloc 2 Camp Gizbo din categoria jocuri Strategie & RPG

Folosesti mouse-ul, te deplasezi cu SAGETILE sau tastele A/D si interactionezi cu celelalte creaturi cu tasta SPACE. Indeplinesti diferite misiuni iar pe parcurs iti faci experienta si te upgradezi cu armuri si arme. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Murloc 2 Camp Gizbo

l-am terminat este cel mai tare murloc !!!!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllll lllllllpppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Eram de lvl. 22, Fara sa stiu si sa salvez, ma-m dus la masinaria aia de la RED CLOUD MESA, si farasa ma mai mai intebe aia cu STAY PUT si LEAVE IT ALONE, imaginea jocului s-a intunecat, si in mijloc era un fum gri!!!!!!!!!!! Acum, trebuie din nou s-o iu de la lvl. 16!!!!!!! Si nu mai suport!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ArcuzKing, ai zis ca ai terminat jocu', e normal sa se fi intamplat asa?????!!!!!! Please, spune-mi!!!!! :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((!!!!!!!!!!!!!!

Andreiboy15, de sigur ca e mult mai tare de cat Murloc 1 si 2! De aceea e Murloc 3! Si, apropo, ana_anuka, jocu'-i suprer tare! Nu e nasol! -------------- --- ------

super l-am terminat

fain jocu.oare vor inventa Murloc 3?

Usor dar au copiat dupa wow World of warcraft

e mult mai bun decat murloc 1

super tare ... super cool

nasol

extrem de tare

1
2 3 4