Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Castaway 2

Castaway 2

Castaway 2 - Jocuri Strategie & RPG

jocuri strategie si rpg jocuri rpg online jocuri cu rpg jocuri online rpg free

5
Votat de 54 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

Apasa tasta SPACE ca sa treci peste dialog. Te deplasezi cu SAGETILE sau cu tastele A, W, S, D si ataci cu tasta SPACE. Animalutul te urmeaza oriunde si ataca si el inamicii. Ca sa colectezi / interactionezi cu obiecte / personaje apasa tasta SPACE. Dai click pe iconitele de jos cu INVENTAR (ca sa te echipezi cu arme sau armuri), STATUS ca sa faci citeste mai mult.upgrade la erou cu punctele de experienta, QUESTS pentru a vizualiza misiunile si SKILLS pentru a activa abilitati.

Instructiuni despre Castaway 2 din categoria jocuri Strategie & RPG

Apasa tasta SPACE ca sa treci peste dialog. Te deplasezi cu SAGETILE sau cu tastele A, W, S, D si ataci cu tasta SPACE. Animalutul te urmeaza oriunde si ataca si el inamicii. Ca sa colectezi / interactionezi cu obiecte / personaje apasa tasta SPACE. Dai click pe iconitele de jos cu INVENTAR (ca sa te echipezi cu arme sau armuri), STATUS ca sa faci upgrade la erou cu punctele de experienta, QUESTS pentru a vizualiza misiunile si SKILLS pentru a activa abilitati.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Castaway 2

e bestial jocul bai am lvl 10 acum , la fel si pet-ul pe care l-am numit Foxie si pe mine ma cheama Andrew

lam terminat

tare

super jocul

Doar atat pot zice: MISTO

SupeR TarE JokU !!! CCCOOOOLLLL $_$

tare jocu

Super tare!E cel mai bun joc de strategie!E tare carabusul cel mare!

cum unesc alea

cum combin alea la misiuni?

1
2