Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Vehicles 3 Car Toons

Vehicles 3 Car Toons

Vehicles 3 Car Toons - Jocuri Logica

jocuri cu masini in 2 jocuri masini politie jocuri super masini jocuri cu pompieri

5
Votat de 62 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Logica

In acest joc vom folosi mouse-ul. Ca sa pornesti/opresti masina dai click pe ea. Misiunea ta este sa indeplinesti cu masinile autospeciale (politie, salvare, pompieri) obiectivele de la fiecare nivel (sa parchezi sau sa scoti de pe platforma alte masini negre). Unele platforme au obiecte care trebuie sa le folosesti. Dai click pe platforme ca sa fociteste mai mult.losesti obiectele sau click pe masini ca sa porneasca si sa mute obiectele. Dai click pe butonul POWER si apoi pe autospeciala ca sa folosesti abilitatea.

Instructiuni despre Vehicles 3 Car Toons din categoria jocuri Logica

In acest joc vom folosi mouse-ul. Ca sa pornesti/opresti masina dai click pe ea. Misiunea ta este sa indeplinesti cu masinile autospeciale (politie, salvare, pompieri) obiectivele de la fiecare nivel (sa parchezi sau sa scoti de pe platforma alte masini negre). Unele platforme au obiecte care trebuie sa le folosesti. Dai click pe platforme ca sa folosesti obiectele sau click pe masini ca sa porneasca si sa mute obiectele. Dai click pe butonul POWER si apoi pe autospeciala ca sa folosesti abilitatea.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Vehicles 3 Car Toons

dragutel joc

l-am mai jucat si este frumos

1