Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - V8 Muscle Cars

V8 Muscle Cars

V8 Muscle Cars - Jocuri Cu Masini

jocuri masini cu turbo jocuri originale cu masini jocuri curse 3d jocuri intreceri jocuri 3D

5
Votat de 1665 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Cu Masini

Manevrezi masina cu SAGETILE si activezi viteza turbo cu tasta X. Dupa fiecare nivel cu banii castigati din cursa (trebuie sa prinzi un loc bun in clasament) iti poti face upgrade la masina sau o poti schimba. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe citeste mai mult.alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre V8 Muscle Cars din categoria jocuri Cu Masini

Manevrezi masina cu SAGETILE si activezi viteza turbo cu tasta X. Dupa fiecare nivel cu banii castigati din cursa (trebuie sa prinzi un loc bun in clasament) iti poti face upgrade la masina sau o poti schimba. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre V8 Muscle Cars

al doilea :P

Primul

1