Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Ball Revamped

Ball Revamped

Ball Revamped - Jocuri Bile

jocuri online cu bile jocuri cu bile gratis jocuri indemanare cu bile jocuri bile copii

5
Votat de 118 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Bile

Ball Revamped este un joc din categoria jocuri Bile. Conduci o bila, nu ai nevoie de permis iar destinatia este acel teleport cu sclipici.

Instructiuni despre Ball Revamped din categoria jocuri Bile

Se controleaza cu ajutorul sagetilor, singurul lucru mai greoi pe care trebuie sa-l faci este sa invingi fortele gravitatii, daca resusesti asta iti mai trebuie un pic de control fin ca sa ajungi la teleport si a trece in urmatorul nivel.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Ball Revamped

va inchipuiti la mine la deaths era scris 123

AL 2 SI ULTIMU BOS E THE CREATOR(O MANUSA) CARE E CA SI CUM AI STA 3 ORE IN RING CU O DORILA

naspa

frm am ajuns la 50 mia dat sa ma lupt cu un triunghi lam batut si ma datat la 51 si mam plik super

nu pot sa trec de lvl 13

atentie,am infiintat un nou club ---Bleach---,iar fiecare membru,in f-ctie de activitate,va primi in maxim o luna 100 clopotei.deasemenea,se vor organiza petreceri virtuale,iar membrii grupului vor putea avea acces la un anumit site(despre bleach) unde vor fi razboaie intre clanuri,iar castigatorii vor fi premiati pe clopotel cu clopotei.asadar,daca te-ai saturat de plictiseala si promisiuni inutile,asta-i sansa ta

misto

l-am terminat is doar 101 de nivele.Va dau un ajutor:la nivelul 101 unde mana aia este asezata ca atunci cand tine un pahar ea tin poarta.Bagativa inaintea ei de 5 ori si ati terminat!Cu placere!

l-am terminat

codul de la nivelul 26 e attend

1
2 3