Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Barbie Ultimate Spa Selena Gomez

Barbie Ultimate Spa Selena Gomez

Barbie Ultimate Spa Selena Gomez - Jocuri Barbie

jocuri papusi barbie jocuri selena gomez make up jocuri justin bieber make up jocuri selena gomez dress up

5
Votat de 63 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Barbie

Foloseste mouse-ul si selecteaza ustensilele pentru masaj si apoi foloseste mouse-ul cu indemanare pentru a face masajul fetei, al spatelui, al mainilor si al picioarelor, pentru aceasta trebuie sa urmaresti ce trebuie sa faci la fiecare masaj. La picioare trebuie sa gasesti cu mouse-ul locul unde trebuie masat si apoi dai dublu click in locul respciteste mai mult.ectiv. Urmareste tutorialul! Dupa ce termini cu masajul selecteaza din fiecare categorie accesoriile si tinuta.

Instructiuni despre Barbie Ultimate Spa Selena Gomez din categoria jocuri Barbie

Foloseste mouse-ul si selecteaza ustensilele pentru masaj si apoi foloseste mouse-ul cu indemanare pentru a face masajul fetei, al spatelui, al mainilor si al picioarelor, pentru aceasta trebuie sa urmaresti ce trebuie sa faci la fiecare masaj. La picioare trebuie sa gasesti cu mouse-ul locul unde trebuie masat si apoi dai dublu click in locul respectiv. Urmareste tutorialul! Dupa ce termini cu masajul selecteaza din fiecare categorie accesoriile si tinuta.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Barbie Ultimate Spa Selena Gomez

Super! la favorite e locul lui!!!

Dragutel...un pic cam greu la picior.....Serios!

Dragut

1