Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Barbie Beach Prep

Barbie Beach Prep

Barbie Beach Prep - Jocuri Barbie

jocuri barbie gratis jocuri cu barbie la mare jocuri barbie la plaja

5
Votat de 11 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Barbie

Tine apasat pe butonul de la mouse pentru a manevra cremele si ustensilele de intretinere corporala sau faciala. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site, iar anumite actiuni din timpul jocului (dai clic pe un link) sa te directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinaciteste mai mult.ti accesand link-urile din joc. Nu putem garanta ca situl respectiv este sigur.

Instructiuni despre Barbie Beach Prep din categoria jocuri Barbie

Tine apasat pe butonul de la mouse pentru a manevra cremele si ustensilele de intretinere corporala sau faciala. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site, iar anumite actiuni din timpul jocului (dai clic pe un link) sa te directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc. Nu putem garanta ca situl respectiv este sigur.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Barbie Beach Prep