Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Grab That Grub

Grab That Grub

Grab That Grub - Jocuri Aventuri

jocuri aventura gratis jocuri supereroi jocuri desene animate jocuri 2015 jocuri noi clopotel

5
Votat de 23 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Aventuri

Cyborg se deplaseaza cu SAGETILE. Obiectivul tau este sa ajungi la destinatie cu Silkie. Elibereaza calea lui Silkie si ai grija la pericole. Apasa SAGEATA SUS de doua ori la rand ca Cyborg sa faca dublu salt si SAGEATA JOS dupa ce face un salt ca sa elimine obstacolele care stau sub Cyborg. Ca sa elimini obstacolele din fata apasa de doua ori consciteste mai mult.ecutiv pe SAGEATA DREAPTA. Ca sa o incetinesti pe Silkie apasa Z, pentru viteza apasa X. Cand Silkie colecteaza cutia rosie are superputere. Pentru a folosi superputerea lui Silkie apasa SPACE. Colecteaza biscuitii si piulitele hexagonale. Urmareste tutorialul pentru mai multe informatii.

Instructiuni despre Grab That Grub din categoria jocuri Aventuri

Cyborg se deplaseaza cu SAGETILE. Obiectivul tau este sa ajungi la destinatie cu Silkie. Elibereaza calea lui Silkie si ai grija la pericole. Apasa SAGEATA SUS de doua ori la rand ca Cyborg sa faca dublu salt si SAGEATA JOS dupa ce face un salt ca sa elimine obstacolele care stau sub Cyborg. Ca sa elimini obstacolele din fata apasa de doua ori consecutiv pe SAGEATA DREAPTA. Ca sa o incetinesti pe Silkie apasa Z, pentru viteza apasa X. Cand Silkie colecteaza cutia rosie are superputere. Pentru a folosi superputerea lui Silkie apasa SPACE. Colecteaza biscuitii si piulitele hexagonale. Urmareste tutorialul pentru mai multe informatii.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Grab That Grub