Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Iron Man Master of Dragon

Iron Man Master of Dragon

Iron Man Master of Dragon - Jocuri Actiune

jocuri actiune si aventura jocuri actiune gratis jocuri tari de actiune jocuri iron man jocuri supereroi

5
Votat de 8 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Actiune

Te misti cu SAGETILE SUS/JOS si tragi cu tasta Z . Tine apasat pe tasta Z ca sa faci sferele de foc mai mari si elibereaza butonul cand vrei sa tragi. Pentru lovitura speciala apasa tasta X cand bara de putere este albastra. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va dciteste mai mult.irectioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Iron Man Master of Dragon din categoria jocuri Actiune

Te misti cu SAGETILE SUS/JOS si tragi cu tasta Z . Tine apasat pe tasta Z ca sa faci sferele de foc mai mari si elibereaza butonul cand vrei sa tragi. Pentru lovitura speciala apasa tasta X cand bara de putere este albastra. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Iron Man Master of Dragon