Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Iron Man Downtown Rescue Mission

Iron Man Downtown Rescue Mission

Iron Man Downtown Rescue Mission - Jocuri Actiune

jocuri actiune gratis jocuri supereroi jocuri cu avioane jocuri cu elicoptere jocuri cu iron man

5
Votat de 19 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Actiune

Foloseste mouse-ul si ca sa il misti pe Iron Man, tragi in inamici cu click stanga mouse. Obiectivul tau este sa aperi nava si sa iei oamenii sa-i duci la nava. Aseaza-te langa oameni ca sa ii prinzi. Se recomanda sa fie jucat in optiunea JOACA PE TOT ECRANUL! Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actciteste mai mult.iuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Iron Man Downtown Rescue Mission din categoria jocuri Actiune

Foloseste mouse-ul si ca sa il misti pe Iron Man, tragi in inamici cu click stanga mouse. Obiectivul tau este sa aperi nava si sa iei oamenii sa-i duci la nava. Aseaza-te langa oameni ca sa ii prinzi. Se recomanda sa fie jucat in optiunea JOACA PE TOT ECRANUL! Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Iron Man Downtown Rescue Mission