Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Alien Striker

Alien Striker

Alien Striker - Jocuri Actiune

jocuri actiune impuscaturi jocuri actiune si aventura jocuri actiune gratis jocuri tari de actiune jocuri aliens

5
Votat de 22 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Actiune

Te misti cu mouse-ul si tragi cu click stanga. Cu tasta SPACE activezi arma secundara, dar pentru aceasta arma trebuie sa colectezi baterii. Schimba armele cu scroll mouse sau cu tastele 1/2. Dupa fiecare nivel cumpara din magazin echipament mai avansat. Elimina inamicii care te ataca din aer sau de la sol. Este posibil ca jocul sa se incarce de peciteste mai mult. alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Alien Striker din categoria jocuri Actiune

Te misti cu mouse-ul si tragi cu click stanga. Cu tasta SPACE activezi arma secundara, dar pentru aceasta arma trebuie sa colectezi baterii. Schimba armele cu scroll mouse sau cu tastele 1/2. Dupa fiecare nivel cumpara din magazin echipament mai avansat. Elimina inamicii care te ataca din aer sau de la sol. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Alien Striker

eiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!

eiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!

mda.....

naspha

nu e cine stie ce...

Naspha!

1